Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhensunchip, Ltd is een verdeler en een oplossingenleverancier van Allwinner, Soc van Rockchip en Espressif-, en een belangrijke leverancier van AI robots, video het coderen & decoderende producten, intelligente terminals, commercial&industry apparaten en IOT-producten.

 

Momenteel, omvatten de producten van Sunchip AI onderwijsrobots, sportencamera's, industriële WAPENmotherboards, TV-dozen, VR/AR alle-in-één, interactieve lcd digitale signage. Sunchip is geëngageerd aan de ontwikkeling van AI, VR, AR, IOT-technologie, met het professionele R&D-team, heeft Sunchip een volledige reeks van hoge definitie video encoding&decoding oplossingen en technologie bij de massaproduktie beheerst. Sunchip biedt one-stop dienst voor productconceptualisering aan, software&hardware ontwerp en ontwikkeling, productie, en naverkoopsteun en gediversifieerde leveringsmethodes op Soc, PCBA-hardware + softwareintegratie, software aangepaste ontwikkeling, OEM/ODM producten, enz. voor klanten rond de wereld.

 

HARDWAREontwerp

 

Wij verlenen de diensten & oplossingen in elektronisch raadsontwerp voor de digitale signage industrieën & domeinen aangezien het een kritieke functie in de het levenscyclus van de productontwikkeling, de diverse categorieën van ingebedde systemen zoals Wearable apparaten, de Industriële Automatisering, het Slimme huis, de elektronika Van de consument, de Ingebedde digitale signage apparaten en de sensoren wordt.

Het Sunchipteam van ingenieurs en de technici is ervaren in het ontwikkelen van geavanceerde ingebedde producten die alle aspecten van elektronische technologie gebruiken. Wij beschikken over sterke expertise vooraf, hoge snelheid, complexe raadsontwerp en ontwikkeling. Onze blootstelling aan volledige het levenscyclus van de productontwikkeling van document specificatie aan architectuurdefinitie, van bewijs-van-concept aan componentenselectie en plaatsing, van PCB-lay-out aan de vervaardiging en de productie klaar hardwareplatform van PCB.

 

ODM

 

SUNCHIP is een Origineel Ontwerp Vervaardigend (ODM), ontwikkelt producten door een brede mengeling van hardware, ingebedde software & productiedeskundigheid met een menselijk-centric ontwerpbenadering toe te passen. Één Eindeoplossing, uitvoerige reeks Diensten die van de Producttechniek zich van Hardwareontwerp uitstrekken, Ingebedde Software-ontwikkeling, Kwaliteitstechniek en originele ontwerp productie.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

CHINA Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Sunchip, ADW

Aantal werknemers : 150~180

Jaarlijkse omzet : 30,000,000-40,000,000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Certificaten