De Technologieco. van Shenzhensunchip, Ltd.

Wij specialiseren ons in LCD ADVERTENTIEspelers, LCD digitale signage en aangepaste PCBA-producten die in commercieel en industriële omgevingen worden gebruikt.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Galerij
Thuis

Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd.

China Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. certificaten
Ontzagwekkend nieuws! Ik weet uw team, zo snel dankt voor afwerking het project hard heeft gewerkt.

—— Brian Walker

Ik houd zeer van uw steekproef. Het verheugen zich op het kweken van ons vennootschap

—— Jenny Westbrook

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd. Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd.
Ontvangstbewijs Kantoor Kantoor Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Sunchip, ADW
Aantal werknemers : 150~180
Jaarlijkse omzet : 30,000,000-40,000,000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 50% - 60%

De Technologieco. van Shenzhensunchip, Ltd is een verdeler en een oplossingenleverancier van Allwinner, Soc van Rockchip en Espressif-, en een belangrijke leverancier van AI robots, video het coderen & decoderende producten, intelligente terminals, commercial&industry apparaten en IOT-producten.

 

Momenteel, omvatten de producten van Sunchip AI onderwijsrobots, sportencamera's, industriële WAPENmotherboards, TV-dozen, VR/AR alle-in-één, interactieve lcd digitale signage. Sunchip is geëngageerd aan de ontwikkeling van AI, VR, AR, IOT-technologie, met het professionele R&D-team, heeft Sunchip een volledige reeks van hoge definitie video encoding&decoding oplossingen en technologie bij de massaproduktie beheerst. Sunchip biedt one-stop dienst voor productconceptualisering aan, software&hardware ontwerp en ontwikkeling, productie, en naverkoopsteun en gediversifieerde leveringsmethodes op Soc, PCBA-hardware + softwareintegratie, software aangepaste ontwikkeling, OEM/ODM producten, enz. voor klanten rond de wereld.

 

HARDWAREontwerp

 

Wij verlenen de diensten & oplossingen in elektronisch raadsontwerp voor de digitale signage industrieën & domeinen aangezien het een kritieke functie in de het levenscyclus van de productontwikkeling, de diverse categorieën van ingebedde systemen zoals Wearable apparaten, de Industriële Automatisering, het Slimme huis, de elektronika Van de consument, de Ingebedde digitale signage apparaten en de sensoren wordt.

Het Sunchipteam van ingenieurs en de technici is ervaren in het ontwikkelen van geavanceerde ingebedde producten die alle aspecten van elektronische technologie gebruiken. Wij beschikken over sterke expertise vooraf, hoge snelheid, complexe raadsontwerp en ontwikkeling. Onze blootstelling aan volledige het levenscyclus van de productontwikkeling van document specificatie aan architectuurdefinitie, van bewijs-van-concept aan componentenselectie en plaatsing, van PCB-lay-out aan de vervaardiging en de productie klaar hardwareplatform van PCB.

 

ODM

 

SUNCHIP is een Origineel Ontwerp Vervaardigend (ODM), ontwikkelt producten door een brede mengeling van hardware, ingebedde software & productiedeskundigheid met een menselijk-centric ontwerpbenadering toe te passen. Één Eindeoplossing, uitvoerige reeks Diensten die van de Producttechniek zich van Hardwareontwerp uitstrekken, Ingebedde Software-ontwikkeling, Kwaliteitstechniek en originele ontwerp productie.

 

Contactgegevens
Shenzhen Sunchip Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ken Chen

Tel.: +86 13828880984

Fax: 86-755-23086272

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)